Starity

Lyme-kórt diagnosztizáltak Hugh Hefner feleségénél

2016. március 08. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 89 éves Playboy csinos feleségénél néhány napja diagnosztizálták a fertőzött kullancsok terjesztette betegséget.

hirdetés

A 29 éves Crystal Harris az Instagramon hozta követői tudomására, hogy megtudta, mi áll rosszullétei hátterében: a Lyme-kór. A szőke szépség diagnózisa tudatában arra próbálja felhívni rajongói figyelmét, hogy ne mulasszák el kivizsgáltatni magukat, amennyiben rossz a közérzetük, és járjanak utána annak, mi állhat a tünetek hátterében.

Ha VALAHA TÚRÁZNI MÉSZ, mindenképp vizsgáltasd ki magad. A legjobb erre alkalmas laboratórium Palo Altóban található és Igenexnek hívják. Néhány nappal ezelőtt Lyme-kórral diagnosztizáltak, így még hosszú út áll előttem. Állítólag a kullancsoktól kapjuk el ezt a betegséget, de én nem emlékszem, hogy láttam volna magamon harapás- vagy kiütésnyomot vagy bármi ilyesmit. A legfontosabb azonban az, hogy SOKAN KÖZÜLETEK nem is tudják, hogy Lyme-kórral küzdenek. Talán az állhat ennek a hátterében, hogy a kullancsok nagyon aprók. Én mindig azt gondoltam, hogy nagyok és könnyen észrevehetőek, akárcsak a tünetek, amiket maguk után hagynak. Ha ezeket nem kezelik, hosszú távon sclerosis multiplexhez, Alzheimer-kórhoz, Parkinson-kórhoz, demenciához és ALS-hez vezethetnek

– írta az Instagramon a playmate, majd így folytatta:

A tünetek között előfordulhat fájó izomzat, hát- és nyakfájás, szorongás, fáradtság, heves szívdobogás, izomrángás, hólyagok, látás- vagy hallásproblémák, duzzadt nyirokcsomók, influenzaszerű tünetek és memóriaproblémák is. Ha akár ezek közül egyet is tapasztalsz, meglehet, hogy Lyme-kórod van. Kérlek, kérlek, haladéktalanul vizsgáltasd ki magad!

Crystal a továbbiakban szót ejtett arról is, hogy amikor rosszulléteire panaszkodva orvoshoz fordult, doktora a stresszre és hipochonder mivoltára hivatkozva bocsátotta útjára, így kénytelen volt saját magától rájönni, mi lehet a baj.

Ez egy olyan betegség, amivel nagyon sokan élnek együtt, és ami akár járványként is terjedhet. Mindig azt gondoltam, hipochonder vagyok. Az orvosaim azt mondták, a stressztől vagyok rosszul, és az egész betegség csak a fejemben létezik, de végül rájöttem, mi a helyzet, és talán te is így vagy ezzel. A Lyme-kór olyan, mint a szifilisz: szexuális úton is terjedhet, illetve az anya is átadhatja a kisbabájának a terhesség alatt

– magyarázta a szőkeség, majd posztjában arra kérte rajongóit, jelöljék meg ismerőseiket, hogy minél több emberhez eljuthasson az üzenet, és akik nem tudják, mi állhat betegségük hátterében, időben kivizsgáltathassák magukat.

Természetesen nem Crystal az egyetlen a sztárvilágban, akit ledöntött a lábáról a Lyme-kór. Avril Lavigne, Ashley Olsen, Kathleen Hanna, Richard Gere, Yolanda Foster, Ben Stiller és az Egyesült Államok korábbi elnöke, George W. Bush is ugyanebben a betegségben szenved.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek