Starity

Wilmer Valderrama vendégszerepelni fog a Grace klinikában

2016. március 09. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato szerelmét számtalan sorozatban láthattuk már korábban, így nem meglepő, hogy ismét egy nagy sikerű szériában vendégszerepel majd.

hirdetés
Wilmer Valderrama vendégszerepelni fog a Grace klinikában

A Variety adta hírül, miszerint Wilmer Valderrama is szerepet kapott a 2005 óta igen nagy sikerrel futó drámasorozatban, a Grace klinikában. Szerepe kapcsán annyit tudhatunk, hogy egy Kyle Diaz nevű karaktert kelt életre, és több epizódban is feltűnik majd a jelenleg futó tizenkettedik évadban. A sorozatot egyébként a közelmúltban hosszabbította meg egy újabb évaddal az ABC. 

Ami Valderramát illeti, a 36 éves színész pályafutása során olyan sorozatokban csillogtatta meg tehetségét korábban, mint az Azok a 70-es évek, a Luxusdoki, a Manny mester, a Nevelésből elégséges, a Kertvárosba száműzve vagy az Alkonyattól pirkadatig; de feltűnt a Négy férfi, egy esetben, az Oso különleges ügynökben és a Varázslók a Weaverly helybőlben is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek