Starity

Újabb világsztár érkezik a Szigetre!

2016. március 09. 11:11   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Évről évre bebizonyítja a Sziget Fesztivál, hogy valóban Európa legnagyobb rendezvényei közé tartozik. 2016-ban is sorra érkeznek a világsztárok a magyar fővárosban megrendezésre kerülő fesztiválra.

hirdetés

Ausztrália egyik legtehetségesebb dalszerző-énekesnője, Sia látogat el augusztus közepén Magyarországra, hogy a 2016-os Sziget Fesztiválon lépjen fel. A világhírű énekesnő már húsz éve van a pályán, de világhírnévre csak 2014-ben tett szert Chandelier című dalával. 1000 Forms of Fear című albuma számos slágerlistás dallal ajándékozta meg a közönséget, köztük például a Big Girls Cry vagy az Elastic Heart. Idén januárban jelent meg This Is Acting című nagylemeze további sikereket felmutatva.

Az arcát rendszerint eltakaró előadó nemcsak énekesi tehetségéről tett tanúbizonyságot, hanem dalszerzőként is igen népszerű. Többek között Rihannának, Beyoncénak és David Guettának is írt már slágerlistás dalokat.

Az epikus popdalairól ismert, hazájában többször is az év dalszerzőjének választott énekesnőt a Szigeten láthatja először a magyar közönség augusztus 15-én. Sia mellett olyan neveket jelentett még be a Sziget, mint a Crystal Castles, Jake Bugg, Travis Scott, vagy magyar fellépők közül a Quimby és a BRAINS. A már bejelentett fellépők között olyan neveket találhatunk továbbá, mint David Guetta, John Newman vagy a Bastille. Az idei Sziget Fesztivál augusztus 10-e és 17-e között kerül megrendezésre a fővárosban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek