Starity

Szuperhősös filmben kapott szerepet Zendaya

2016. március 09. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre kiléphet a tinisztárok sorából Zendaya, és egy nagyszabású akciófilmben bizonyíthat.

hirdetés
Szuperhősös filmben kapott szerepet Zendaya
Fotó: Prince & Jacob

A Deadline számolt be arról nemrégiben, hogy a Disney üdvöskéje végre egy komolyabb filmszerepben is kipróbálhatja magát hamarosan, ugyanis egy kulcskarakter, Michelle alakítását bízták rá az új Pókember-filmben. 

A Marvel ezúttal a Sonyval fogott össze annak érdekében, hogy ismét filmvászonra vigye Peter Parker történetét. A főszereplőt Tobey Maguire és Andrew Garfield után Tom Holland alakítja majd, maga a film azonban még csak a kezdeti fázisban tart: jelenleg is zajlanak a meghallgatások, a készítők pedig 2017 júliusára ígérik a film moziba kerülését.

Azt nem lehet egyelőre tudni, hogy Zendaya karaktere a jók vagy a gonoszak sorát gyarapítja majd, de a 19 éves barna hajú szépség karriertörténetének ismeretében nem féltjük a szereptől, hiszen korábban olyan alkotásokban kamatoztatta a tehetségét, mint a Megkutyulva, a Bar / átok, az Indul a risza! vagy a jelenleg is a főszereplésével futó K. C. a tinikém.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek