Starity

Harrison Ford könnyeivel küzdve vallott lánya betegségéről

2016. március 09. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy szülő számára az az egyik legnehezebb dolog, ha rajta kívül álló okok miatt nem tud segíteni a gyermekének. Ebben a cipőben jár az Indiana Jones-filmek sztárja is, aki elárulta, milyen komoly betegséggel küzd 26 éves lánya, Georgia.

hirdetés
Harrison Ford könnyeivel küzdve vallott lánya betegségéről

Harrison Ford a NYU Langone Medical Center Find a Cure for Epilepsy and Seizures (Találjunk gyógymódot az epilepsziára és az agyvérzésre – a szerk.) névre keresztelt rendezvényén jelent meg a minap, ahol elárulta: lányánál epilepsziát diagnosztizáltak.

Amikor olyasvalakit látsz ebben a betegségben szenvedni, akit szeretsz, pusztító erővel bírhat, mert tisztában vagy azzal, hogy ez kihatással lesz az életére, a jövőjére, a lehetőségeire, és éppen ezért kétségbeesetten vágysz arra, hogy enyhíthesd a fájdalmait. Lehetőséget akarsz találni, hogy kényelmes és effektív életet élhessen

– magyarázta a könnyeivel küzdve a fent említett rendezvényen Harrison, majd azt is elárulta, hogy hosszú évekbe telt, mire rájöttek, mi baja van Georgiának.

Tinédzserkorában többször kapott rohamot, majd néhány év kihagyás után ismét lecsapott rá egy nagyobb, amikor Malibun voltunk, ahol szerencsésen felfedezte őt egy rendező. Azt mondogattam magamnak akkoriban, hogy elvégre Los Angelesben élünk, körül vagyunk véve a világ legjobb orvosaival, akik bizonyára rájönnek, mi a baj vele, de egyikük sem tudta. Néhány éve azonban egy kedves barátom, Dr. Orinn Davinsky megállapította a diagnózist: a lányom epilepsziás. Előírta Georgiának a szükséges gyógyszereket és a terápiát, így már nyolc éve nem volt semmiféle rohama a lányomnak

– nyilatkozta megkönnyebbülve a színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek