Starity

Harry Styles bepróbálkozott Lindsay Lohannél

2016. március 10. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tinilányok milliói álmodoznak arról, hogy a One Direction szépfiúja beállít hozzájuk az éjszaka közepén – a Bajos csajok sztárja számára ez a jelenet azonban nem álom csupán.

hirdetés
Harry Styles bepróbálkozott Lindsay Lohannél

Lindsay Lohan a The Sunnak adott interjújában mesélt Harry Stylesszal való első találkozásáról, mely emlékezetes volt ugyan, de inkább kínos volt, mint felemelő, ugyanis a tőle nyolc évvel fiatalabb énekes hívatlanul kopogott be hotelszobája ajtaján – ráadásul az éjszaka közepén.

Nem is tudatosult bennem, hogy ő volt az. Öltönyt viselt, én meg azt mondtam neki: Nagyon csinos vagy! Segíthetek valamiben? Ő azt felelte, hogy Harry vagyok. Gavin és Michael küldött. Pont az ágyból keltem ki, így megmondtam neki, hogy visszamegyek aludni, de örülök, hogy találkoztunk. Hajnali két óra volt, egész nap egy meetingen voltam, vacakul néztem ki. Egy nagy hotelszobai köntöst és papucsot viseltem. Nem ez volt életem legjobb jelenése

– vallotta a 29 éves színésznő.

Hirtelen nem is kapcsoltam, hogy ő volt az. Másnap elmeséltem a történteket a húgomnak, aki totál felvillanyozódott, és azt mondta: Viccelsz velem? Megszerezted a számát? Megkaphatom? Nemrég újra találkoztunk Harryvel Los Angelesben, és úgy gondolom, mindkettőnk számára kínos volt a korábbiak tekintetében

– folytatta Lindsay, aki azóta sem bánkódik, hogy elszalasztotta az énekest, ugyanis végre felvállalta nyár óta tartó kapcsolatát Egor Tarabasov orosz üzletemberrel. Szerelmükről így nyilatkozott a sajtónak:

Nem ismerem régóta Egort. Hét hónapja vagyunk együtt, ő egy remek srác. Nyáron találkoztunk, és nagyon boldog vagyok mellette.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek