Starity

Napok vannak hátra Zayn Malik szólólemezének megjelenéséig

2016. március 10. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szerencsére már nem kell sokat várnunk Zayn szóló munkásságának eredményére, ugyanis az énekes még ebben a hónapban piacra dobja első önálló lemezét.

hirdetés

Egy évvel a One Directionből való kiválását követően, március 25-én jelenteti meg Mind Of Mine címre keresztelt stúdióalbumát Zayn Malik. A Twitteren közzétett posztja által megtudhattuk, hogy az énekes nem kevesebb, mint tizennyolc szerzeményt helyezett el a régóta várt korongon, melyek között egy együttműködést is találhatunk Kehlanival, közös daluk pedig a Wrong címet viseli.

A Mind Of Mine számlistája (Fotó: Twitter / Zayn Malik)

A Mind Of Mine-on természetesen helyet kap a már korábban megismert Pillowtalk című dal is, melynek kisfilmjében barátnője, Gigi Hadid oldalán láthattuk az énekest. A szerzemény a mai napig előkelő helyen végez hétről hétre a slágerlistákon, és az eladott példányszámok után már több országban is platina minősítést szerzett, mi több: Zayn e dallal lekörözte a One Directiont is, ugyanis a Pillowtalk rögtön az első helyen indított a Billboard Hot 100-as listáján, mely a csapatnak soha nem sikerült.

Mint említettük, a Mind Of Mine megjelenési dátuma egybevág azzal az egy évvel ezelőtti időponttal, amikor az énekes úgy döntött, távozik a világhírű fiúbanda éléről. Ezzel kapcsolatban így fogalmazott Zayn:

Nem volt eltervezve, egyszerűen így alakult. Talán ez egy jel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek