Starity

Avril Lavigne és Chad Kroeger újra együtt?

2016. március 10. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fél évvel azután, hogy bejelentették szakításukat, ismét okot adtak arra, hogy higgyünk a szerelmükben.

hirdetés

Avril Lavigne szeptemberben jelentette be az Instagramon, hogy két évnyi házasság után férjével, Chad Kroegerrel a válás mellett döntöttek. Akkor úgy nyilatkozott, hogy barátokként váltak el, de nemcsak a kapcsolatuknak, hanem a közös munkának is befellegzett. Ez utóbbi állítására egy hónappal később már rá is cáfolt, ugyanis továbbra is Chad segítségével írta új stúdióalbumát, és arra is akadt példa, hogy együtt vacsoráztak egy hollywoodi étteremben.

Az utóbbi hetekben azonban igencsak elgondolkodtatták a rajongókat, ugyanis a Valentin napot újra együtt töltötték, méghozzá az elő-Grammy-partin, közös időtöltésükről pedig nem is egy kép landolt a közösségi oldalakon.

Tegnap újabb közös képpel örvendeztették meg rajongóikat, akikben újra felébredt a remény: mi van, ha újra egymásra találtak? Ugyan szakításuk óta nem nyilatkoztak párkapcsolati státuszukról, és mindketten randiztak másokkal is, nincs kizárva, hogy ismét együtt vannak.

Kérlek, maradjatok együtt!, Ti vagytok az utolsó reményem az igaz szerelemre, Imádlak, Chavril – biztatták a rajongók kommentekben az egykori szerelmeseket.

Avril és Chad egyébként már több mint tíz éve ismerték egymást, amikor 2012-ben randizni kezdtek, szerelmük pedig az énekesnő legutóbbi, saját magáról elnevezett stúdióalbumának munkálatai alatt bontakozott ki.

A fellángolás hevében Chad egy hónapnyi együttjárás után kérte Avril kezét, oltár elé azonban csak egy évvel később álltak. Házasságuk két évnél nem tartott tovább annak ellenére sem, hogy az utolsó percig tagadták: gondjaik vannak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek