Starity

Szeretett házi kedvencét gyászolja a Schobert család

2016. március 10. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Schobert Norbi a Facebookon értesítette a szomorú hírről rajongóit, miszerint elveszítette legjobb barátját, a családtagként szeretett Szultit.

hirdetés

Köszönöm, hogy az elmúlt időben szurkoltatok nekünk, de sajnos ma reggel végleg elaludt az én Legjobb Barátom

– írta Norbi a Facebookon az alább látható felvétel mellé, melyen imádott kutyájával, Szultánnal láthatjuk.

A fitneszguru több mint tíz évig nevelte a négylábút, akit még feleségével, Rubint Rékával való kapcsolata elején vett magához, és azóta is első gyermekeként tekintett a kutyára. Korából adódóan az állat sokat betegeskedett az utóbbi időben, és bár a Schobert család is tudta, hogy Szulti nem maradhat örökké velük, mégis lesúlytotta őket a tragédia.

14 csodás év, rengeteg feledhetetlen, közös pillanat... Soha nem feledem amikor a kanapén sorakozò kiskutyák közül lehuppantál a földre és odaszaladtál hozzám... Te választottál ki minket gazdinak... Karácsonyi ajándék voltál és az életünk egyik legfontosabb része lettél ❤ Lara a hátadba kapaszkodva állt fel először és Te òvatosan vigyáztad lépteit... amíg mi napközben dolgoztunk, a muskátlis ládáimban rendet tettél unalmadban... és még sorolhatnám a megrágott cipők számát, a sok-sok közös futást... Annyira NAGYON fáj, hogy elmentél... Drága Szulti! Drága Igaz Barátunk! Nyugodj békében! A mi szívünkben itt élsz mindig!

– emlékezett Réka a lent látható képpel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek