Starity

Elkészült a Blink-182 új albuma

2016. március 10. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fennállásának 24. évét ünneplő kaliforniai pop-punk csapat dobosának elmondása szerint kiadásra készen áll a hetedik stúdióalbum.

hirdetés
Elkészült a Blink-182 új albuma
Fotó: Instagram / Clemente Ruiz

Több mint egy évvel azután, hogy Tom DeLonge frontember bejelentette távozását, elkészült a Blink-182 legújabb lemeze. A két megmaradt tag, Travis Barker és Mark Hoppus tavaly tavasszal vonult stúdióba az Alkaline Trióból ismert Matt Skiba vezetésével, aki eleinte csak a fellépéseken helyettesítette DeLonge-ot, majd kiderült: véglegesen átveszi az énekes-gitáros helyét.

Egyelőre nem árulhatom el, mikor érkezik az első kislemez, de a lemez maga elkészült. Jelenleg azon vacillálunk, melyik az a 12-14 dal, ami felkerüljön rá. Azt hiszem, 26 vagy 27 nótát írtunk, így most abban a fázisban tartunk, hogy kiválasztjuk a kedvenceinket

– magyarázta a dobos, és megerősítette: nyáron kerül az üzletek polcaira az új Blink-korong, melyen többek között a Fall Out Boy éléről ismert Patrick Stump is közreműködött, a produceri feladatokat pedig a méltán híres John Feldmann látta el, aki olyan előadók lemezein dolgozott korábban, mint a Good Charlotte, Hilary Duff, Ashlee Simpson, a The Veronicas, az All Time Low, a Papa Roach, a Black Veil Brides vagy a 5 Seconds Of Summer.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek