Starity

Kéz a kézben kapták lencsevégre Liam Payne-t és Cheryl Cole-t

2016. március 10. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eddig sem voltak kétségeink a két híresség viszonyát illetően, de amióta az egész világot bejárta összetartozásuk híre, már nem is titkolják, mennyire boldogok együtt.

hirdetés

Hét elején számoltunk be arról, hogy a One Direction éléről ismert Liam Payne a tőle tíz évvel idősebb, válófélben lévő Cheryl Cole mellett talált rá a boldogságra. A közösségi oldalakon az elmúlt hetekben már szemtanúi lehettünk a kettejük közötti szikrának, melyet immár nyilvánosan is vállalnak.

Liam legutóbb a nemzetközi nőnapon üzent szerelmének az Instagramon keresztül, ezt pedig Lily England nagyszabású születésnapi partijával koronázták meg, ahonnan kéz a kézben távoztak, a szemfüles lesifotósoknak köszönhetően pedig mi is szemtanúi lehettünk románcuknak. (Kattints ide a képekért!)

Nagyon boldog nőnapot az én kedvenc nőmnek a világon! Remélem, én is olyan boldoggá teszlek téged, mint amilyen boldoggá te teszel engem

– írta a képmegosztón Liam az alább látható kép kíséretében nőnapon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek