Starity

Hayden Panettiere szerint az emberek a bukását várták

2016. március 10. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hayden szinte még gyerek volt, amikor hírnevet szerzett magának, és tinédzserként mindig azt gondolta, az emberek azt várják, hogy mikor csinál valami rosszat.

hirdetés
Hayden Panettiere szerint az emberek a bukását várták
Fotó: Cosmopolitan

A 2000-es évek tinisztárjainak többségétől eltérően Hayden Panettiere megmaradt ugyanannak a lánynak, aki azelőtt volt, mielőtt a világ megismerte volna a nevét. Sikerei nem részegítették meg, továbbra is két lábbal járt a földön, és semmiféle botrányt nem lehetett egy lapon emlegetni a nevével. Ezt a szokását a mai napig megtartotta, és vőlegénye oldalán a legnagyobb szeretetben neveli gyermekét.

A Lindsay Lohenek és Paris Hiltonok társaságában nőttem fel, ugyanannak a generációnak vagyok a tagja, mint ők, így korábban mindig azt éreztem, hogy az emberek azt várják, mikor válok olyanná, mint ők. Héjaként lesték, hogy mikor bukok el, és több mint elég ideig harcoltam e sztereotípia ellen

– nyilatkozta nemrégiben a színésznő, kolléganői viharos és korántsem botránymentes előéletére utalva.

Mindezek ellenre tavaly maga Hayden is a rehabon kötött ki, ám szó sem volt arról, hogy drog- vagy alkoholproblémi lettek volna. Saját maga vallott arról, hogy eluralkodott rajta a szülés utáni depresszió, de szerencsére már sokkal jobban érzi magát.

Mindig rettegtem attól, hogy az emberek nem fogadnak el engem. De egy idő után belefáradtam a rettegésbe, és az attól való félelembe, hogy vajon mit gondolnak rólam, így elhatároztam, hogy kiszállok, és többé nem fogok aggódni mások ítélkezése miatt

– vallotta Hayden, majd így folytatta:

Minél nyitottabb voltam arra, hogy beszéljek a problémámról, annál inkább megbékéltek velem az emberek. Rengeteg támogatást és szeretetet kaptam. Padlót fogtam ettől. Sokkal szabadabbnak érzem most magam, de persze a szó jó értelmében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek