Starity

Halsey őszintén vallott múltjáról: „Megpróbáltam megölni magam”

2016. március 11. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21 éves énekesnő nem tagadja, hogy bizony volt egy nagyon sötét időszak a múltjában.

hirdetés

Halsey a Billboard magazinnak adott exkluzív interjújában mesélt arról az időszakról, amikor olyan kilátástalannak érezte az életét, hogy megkísérelte eltenni magát láb alól. Szerencsére nem járt sikerrel, így beutalták egy pszichiátriai intézménybe bipoláris zavara miatt, később pedig rátalált önmagára a zenében, és ez végérvényesen megváltoztatta az életét.

Megpróbáltam megölni magam. Tinédzser voltam, azt sem tudtam, mit csinálok. Tizenhét évesen egy gyerekekkel tömött kórterembe kerültem. Félelmetes volt. Csupa kilencévesekkel voltam körülvéve, akiket azért kezeltek, mert megpróbálták megölni magukat

– magyarázta az énekesnő, majd azt is elárulta, milyen körülmények között zajlott a kezelési időszak.

Nem volt se tévé, se zene, se semmi. Azon a napon, amikor kiengedtek a kórházból, éppen az autóban ültem, amikor meghallottam egy Imagine Dragons-dalt. Ez volt az a kib*szott pillanat. Addig a percig nem is tudatosult bennem, milyen fontos a zene számomra. Három évvel később pedig már én nyitottam meg az egyesült államokbeli arénaturnéjukat

– nyilatkozta Halsey, majd így folytatta:

Lehet, hogy életem legrosszabb napját élem, utálom a testem, azt gondolom, kövér vagyok vagy egy csődtömeg, de amikor meghallom az intrómat, mindez elszáll. Minden, amit utálok magamon, magamban nem számít, amikor a színpadra lépek. Ezért is ragaszkodok ennyire a zenéhez: ez tart vissza attól, hogy öngyilkos legyek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek