Starity

Drogot csempésztek Rebel Wilson italába egy szórakozóhelyen

2016. március 11. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tökéletes hang sztárja a közösségi médiát használta arra, hogy megossza a vele történteket, és felhívja a fiatalok – elsősorban a lányok – figyelmét arra, hogy nem árt elővigyázatosnak lenni, ha szórakozni mennek.

hirdetés
Drogot csempésztek Rebel Wilson italába egy szórakozóhelyen
Fotó: ELLE

Rebel Wilsonnak saját bevallása szerint korábban soha nem volt hasonló élménye ahhoz, mint ami múlt éjjel történt vele. A színésznő ugyanis egy jó nevű szórakozóhelyen próbálta elengedni magát és lazítani egy kicsit, amikor váratlanul lecsapott rá a rosszullét, így hazafelé vette az irányt, és csak másnap tudatosult benne, hogy valójában bedrogozták. A történtekről a Twitteren számolt be.

Helló, srácok! Elsősorban a lányokhoz szólnék: kérlek, legyetek résen azokkal az italokkal kapcsolatban, amiket klubokban és bárokban fogyasztotok éjszakánként. Tegnap este egy trendi klubban szürcsöltem egy italt, amiről úgy gondolom, valaki „felturbózta” egy kicsit. Nagyon fáradtnak és zavarodottnak éreztem magam tőle. Biztonságban hazajutottam ugyan, de amikor ma reggel felébredtem, úgy éreztem magam, mint akit elgázolt egy kamion. Sosem gondoltam, hogy ez egyszer velem is megtörténik, de mégis megesett... Kérlek, nagyon figyeljetek oda, és ha furcsán éreznétek magatokat, jutassátok biztonságos helyre magatokat. Szerencsére én csak az ital egyharmadát ittam meg, így időben észrevettem, hogy valami nincs rendben, és hazamentem, mielőtt még kiütött volna

– írta a közösségi oldalon a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek