Starity

Imádnivaló videót osztott meg a hároméves Olsen ikrekről John Stamos

2016. március 11. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész még mindig reménykedik abban, hogy rá tudja venni a híres ikerpárt arra, hogy részt vegyenek a Bír-Lak című sorozat folytatásában, a Fuller House-ban.

hirdetés
Imádnivaló videót osztott meg a hároméves Olsen ikrekről John Stamos

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Netflix rendelte be a Bír-Lak folytatását, és jelenleg is nagy sikerrel fut a széria, melyhez az összes korábbi szereplő leszerződött Mary-Kate és Ashley Olsen kivételével. A lányok annak idején felváltva alakították Michelle Tannert, ám a rebootban már nem szerettek volna visszatérni, ami nem is olyan meglepő, hiszen hosszú évek óta nem színészkednek.

A sorozat főszerepében látható John Stamos azonban a mai napig képtelen elfogadni az ikrek döntését, és saját bevallása szerint bármire hajlandó lenne azért, hogy kamerák elé állítsa a két szőkeséget. 

Tegnap este meglátogattam Ashley-t, és szó szerint könyörögtem neki, hogy vegyen részt a műsorban. Mindannyian nagyon szeretnénk látni őket. Tudom, biztos vagyok abban, hogy a nézők is így éreznek. Reménykedek abban, hogy Mary-Kate vagy Ashley vagy akár mindketten visszatérnek a sorozatba, hogy a részesei legyenek, még ha csak egy órára is. Hiányoznak nekünk. Az egész család érzi ezt az általuk hátrahagyott űrt a szívében. A családi összejövetelek azonban már csak ilyenek: valaki mindig hiányzik, de remélem, legközelebb sikerül meggyőzni őket

– nyilatkozta egy korábbi interjújában a színész, aki néhány órával ezelőtt egy tüneményes videót is megosztott az ikerpárról az Instagramon, mintegy bizonyítva: mennyire szerette és szereti őket most is.

Mondd a nevem! #StamosHomeMovies #Fullerhouse #MkAshley #TBT

– írta a felvétel mellé, melyen a Bír-Lak stábját, köztük a hároméves ikerpárt láthatjuk.

Ez egyébként nem az első eset, hogy burkoltan, de régi házivideók formájában üzen a lányoknak, ugyanis két héttel ezelőtt – amikor megtudta, hogy a Netflix meghosszabbította a sorozatot egy újabb évaddal – is közzétett egy kisfilmet, mely ugyanazon a napon lett rögzítve, több mint huszonhat évvel ezelőtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek