Starity

Kim Kardashian nyomdokaiba lép Mariah Carey

2016. március 11. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az All I Want For Christmas énekesnőjének már igazán nincs mit bizonygatnia, hiszen fantasztikus hangi adottságai miatt az egész világon ismert, ám úgy tűnik, a szőkeségnek még ez sem elég.

hirdetés
Kim Kardashian nyomdokaiba lép Mariah Carey

A Metro ugyanis arról számolt be, hogy Mariah Carey arra készül, hogy Kim Kardashian nyomdokaiba lép, és saját valóságshow-t indít, ami Las Vegas-i rezidenciájában adott fellépései backstage-ébe kalauzolná a nézőket. A műsor egyelőre még nem kapott címet, és jelenleg is folynak a tárgyalások arról, melyik csatorna fogja műsorára tűzni a realityt.

Érdekesség, hogy Mariah menedzsere, Brian korábban tévéműsorokat producált (többek között az ő nevéhez fűződik Nicki Minaj dokumentumfilmje is), így minden bizonnyal hamarosan megköttetik az a bizonyos szerződés valamelyik csatornával. Az énekesnőtől egyébként sem áll távol ez a műsorformátum, ugyanis 2002-ben már részt vett az MTV Cribs című műsorában, és nagy sikere volt akkor is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek