Starity

Mi van rajtad, Zayn Malik?

2016. március 12. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori One Direction-bandatag legújabb Instagram-képe igencsak kiverte a biztosítékot a rajongóknál.

hirdetés

Zayn Malik egyértelműen a tinilányok egyik legnagyobb kedvence, ez nem is kérdéses, hiszen megnyerő hangjával és külsejével rajongók milliónak hódította meg a szívét. A nemrég szólókarrierbe kezdett énekes legutóbbi döntésével azonban igen nehezen békülnek ki a rajongók, ugyanis egy életre szóló szerzeménnyel jutalmazta meg magát – legalábbis nagyon úgy fest a dolog.

Like I Would

– írta legutóbbi kislemezének címét az alább látható, önmagáról készült felvétel mellé, melyen tisztán kivehető az a főnixet mintázó tetoválás, melynek közepén a MOM szó olvasható.

 

Zayn Malik (@zayn) által közzétett fénykép,

Elsőre természetesen nekünk is az énekes édesanyja jutott eszünkbe, de ha figyelmesen szemügyre vesszük, látható, hogy nem az anya (mom) szót varratta magára az énekes, hanem a M.O.M. mozaikszót, ami március 25-én az üzletek polcaira kerülő szólólemezét, a Mind Of Mine-t hivatott jelképezni. Ha ehhez hozzátesszük, hogy egy főnixet láthatunk a háttérben, még nyilvánvalóbbá látszik, miről is van szó.

Egy kis érdekesség: a görög mitológiában a főnix egy, a hamvaiból újra és újra feltámadó misztikus erejű madár, a feltámadás szimbóluma, ami Zaynhez annyiban kapcsolódhat, hogy úgy érezheti, a One Directionből való kiválásával, és szólókarrierje beindításával ő is a hamvaiból kelt új életre.

Mindig hűnek kell maradnod önmagadhoz, és azt kell csinálnod, ami boldoggá tesz, mert a nap végén ez az ami számít: hogy azt tudod-e mondani magadnak, hogy jól érzed magad a bőrödben. Boldoggá tesz, hogy rászántam magam a döntésre, és kiléptem a bandából

– nyilatkozta a csapatból való kiválása kapcsán egy korábbi interjújában Zayn.

Azt egyelőre nem lehet biztosan tudni, hogy az ábrát valóban magára tetováltatta-e az énekes vagy csak a gondolatával játszott el, ám őt ismerve nem lennénk megdöbbenve, ha valóban úgy döntött volna, hogy egy életen át viseli egy évvel ezelőtt meghozott döntésének következményét, ami önálló munkásságában csúcsosodik ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek