Starity

Kim Kardashian gyönyörű kisfiával nem tudunk betelni

2016. március 12. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hatalmas botrányt kirobbantott meztelen szelfi után Kim joggal érezhette, hogy ezúttal valami olyasmit is meg kell osztania közösségi oldalain, ami ismét visszahelyezi őt a pozitív dicsfénybe.

hirdetés

A népszerű valóságshow-sztár ezúttal ismét három hónapos kisfiát helyezte reflektorfénybe, és megosztott róla egy végtelenül aranyos képet, mely felvételt máris másfél millióan jutalmazták szivecskével a közösségi oldalon, mintegy elfelejtve a négy napja közzétett botrányos képet.

Kim december 5-én adott életet a kis Saint Westnek, aki máris a legjobb barátja lett nővérének, North-nak. Kim, Kanye és a két kicsi egyébként Kris Jenner otthonában él jelenleg, ugyanis a jövendőbeli West-otthon felújítás alatt áll, a büszke nagymama pedig nem is lehetne boldogabb, amiért megoszthatja otthonát szeretteivel.

Nagyon szomorú leszek, amikor kiköltöznek. Tudod, bár viccelődtem azzal, hogy már jó régóta nálam időznek, de az igazság az, hogy élvezem, hogy velem vannak

– nyilatkozta egy, az E! Newsnak adott korábbi interjújában Kris.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek