Starity

Elhunyt a Doktor Szöszi sztárja

2016. március 12. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szomorú hírről az Instagramon értesülhetett a filmsorozat rajongótábora.

hirdetés
Elhunyt a Doktor Szöszi sztárja
Fotó: Metro-Goldwyn-Mayer

Az Elle Woodsot alakító Reese Witherspoon tegnap osztotta meg követőivel a megrázó hírt, miszerint a filmsorozatban Gyilkos névre hallgató csivava elhunyt. Az egyébként Moonie névre hallgató állat 2001-ben jelent meg először a filmvásznon a szőke szépség oldalán a Doktor Szösziben, majd a 2003-as folytatásban is szerepet kapott, így nem csoda, ha a rajongókat és egykori kollégáit lesúlytotta a veszteség.

Szomorú szívvel ugyan, de tudatnom kell a #DoktorSzöszi rajongóival, hogy Gyilkos Woods (másik nevén Moonie) örökké eltávozott tegnap. Ő egy nagyon édes kis csivava volt, akit mindenki nagyon szeretett. Sosem felejtem el az együtt töltött napjainkat... Biztos vagyok benne, hogy most is csóválja a farkát odafönt. Szeretetemet küldöm a trénerének, a csodálatos @tailstick-nek. #NyugodjBékébenGyilkos

– írta az alább látható, kettejükről készült kép mellé a színésznő.

A négylábú egyébként néhány hetes korában került a Sue Chip nevű tulajdonos birtokába, és 18 évig élt, ami hosszú életnek mondható egy kutya esetében. A Doktor Szöszi készítőinek elmondása szerint Moonie egy fegyelmezett, gyorsan tanuló állat volt, akivel könnyű volt együtt dolgozni, így mindannyian szép emlékeket őriznek róla.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek