Starity

Háborús filmben szerepelhet Harry Styles

2016. március 12. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az eddig sem volt titok, hogy a One Direction énekese színészi ambíciókat dédelget, és úgy tűnik, jó úton is jár, ugyanis tucatjával kapja a jobbnál jobb ajánlatokat.

hirdetés
Háborús filmben szerepelhet Harry Styles
Fotó: YouTube / One Direction

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Harry Styles a One Direction szabadságát arra kívánja használni, hogy szólóénekesi és színészi karrierjét építse. Mindkét projektje jól halad, hiszen jelenleg is első stúdióalbumán dolgozik, és már le is szerződött Jeffrey Azoffhoz, valamint színészi képességeiről is tanúbizonyságot tehet, amikor csak akar, mivel több ajánlattal is megkeresték a közelmúltban.

A napokban arról számolt be a Deadline, miszerint Christopher Nolan a második világháborúról szóló filmjében már felajánlottak neki egy kisebb szerepet, de egyelőre nem írta alá a szerződést. Maga a történet 1940 májusába-júniusába kalauzolja majd vissza a mozinézőket, amikor is egy brit katonai művelet részeként Dunkirkben sikeresen sor került 330 000 szövetségi katona evakuálására, akiket előzőleg a német hadsereg ejtett fogságba.

A filmszerep elvállalása remek kiugró lenne Harry számára, hiszen a 2017 júliusára várható alkotáshoz olyan színészek szerződtek le, mint az Oscar-díjas Mark Rylance, és a szintén e díjra jelölt Tom Hardy és Kenneth Branagh. További érdekesség, hogy a fent említett lap úgy tudja, az énekesnek a Deborah Moggach regénye alapján készülő Tulip Fever című adaptációban is ajánlottak egy szerepet, de a feltűnésére a Scream Queens második évadában is számíthatunk.

Értesüléseink szerint Harry egyelőre nem írt alá egyetlen szerződést sem, egy közeli barátja szerint ugyanis nem akar mindenáron a képernyőre kerülni, és még a neki való szerepre vár.

Már kapott néhány ajánlatot, de egyelőre nem írt még alá semmit. Konkrétan nem keres szerepet, de abszolút nyitott az ajánlatokra

– nyilatkozta a bennfentes egy korábbi interjúban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek