Starity

Baronits Gábor újra szingli

2016. március 12. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Három hete ért véget a színész szépségkirálynő szerelméhez fűződő kapcsolata.

hirdetés
Baronits Gábor újra szingli
Fotó: Facebook / Baronits Gábor

Bár gyönyörű párt alkotott Baronits Gábor és Sydney Van Den Bosch, úgy tűnik, mégsem volt olyan tökéletes a kapcsolat, mint ahogy az a külső szemlélő számára tűnt. A Blikk ugyanis úgy tudja, hetek óta nincs együtt a sztárpár, és bár egy hivatalos eseményen még együtt jelentek meg, már akkor sem keresték egymás társaságát.

A lap továbbá arról számol be, hogy nem egy harmadik fél, és még csak nem is egy nézeteltérés vezetett a románc végéhez, mindössze kihűlt a korábban oly nagy lánggal lobogó tűz a kapcsolatból. A szakítás hírét a gyönyörű modell is megerősítette, Gábor azonban nem akart nyilatkozni a magánéletét firtató kérdésekre.

A további találgatások, pletykák és kellemetlen újságcikkek előtt szeretném tudatni veletek, hogy Gábor és én nem alkotunk már egy párt. Nincs semmi dráma, a rózsaszín ködben minden megoldhatónak tűnik, tudjátok, ekkor jön az én változom, te változol, de aztán rájövünk, hogy ez így nem működik. Igaz, az ellentétek vonzzák egymást, de a kompromisszumok nem mindig orvosolhatóak

– írta Sydney a Facebookon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek