Starity

Nem hiszed el, kiért rajong Olivia Wilde és Jason Sudeikis egyéves kisfia

2016. március 12. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színészpáros egyéves csemetéje a legtöbb kisgyerektől eltérően nem a mesehősökért rajong.

hirdetés

Olivia Wilde nemrég Ellen DeGeneres műsorában vendégeskedett, ahol elárulta, hogy míg más ilyenidős babák gyerekdalokat hallgatnak, addig az ő Jason Sudeikisszel közös kisfia máris a popzene felé kacsingat, legnagyobb kedvence pedig nem más, mint Beyoncé.

A Beyoncé iránti szeretete borzasztóan erős és heves, én pedig természetesen nem tartom vissza ettől

– vallotta a színésznő, aki azt is elárulta, hogy a kis Otis szerelme már nem csak plátói, ugyanis nemrég alkalma volt élőben is látni a tizenötszörös Grammy-díjas énekesnőt egy sporteseményen.

Jason nemrég magával vitte Otist a Clippers mérkőzésére, és egyszer csak Beyoncé megjelenésére lett figyelmes, aki a Staples Center túlsó végén foglalt helyet. Jason erre megkérdezte a fiunktól: Otis tudod, ki van ott? Ő erre felállt, és skandálni kezdte: Beyoncé, Beyoncé. Felállt Jason térdére, és folyton Beyoncé nevét kiabálta, a körülöttük lévő emberek meg csak néztek rá, hogy mi a francot csinál ez a kétéves. Talán egy nap majd Beyoncé is észreveszi Otist

– viccelődött Olivia, és azt is elárulta, hogy Otis Bee iránt érzett rajongása egy véletlennek köszönhető. Történt ugyanis, hogy amikor egyszer a repülőgépen jött rá a hiszti a fiúra, a színésznő nem tudta mivel elterelni a kicsi figyelmét, mivel Beyoncé legújabb albumának videóin kívül nem volt más az iPadjén, de utólag kiderült: Otis ezzel is beérte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek