Starity

8 dolog, amit nem tudtál Selena Gomezről

2016. március 12. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Melyik színész volt a gyerekkori szerelme? Ki a kedvenc énekesnője? Mely tantárgyakat szerette az iskolában? Ha nem tudod a választ a fenti kérdésekre, akkor görgess tovább!

hirdetés
8 dolog, amit nem tudtál Selena Gomezről
Fotó: Adidas NEO

1. A tinisztárok többségétől eltérően Selena Gomez megmaradt ugyanannak a lánynak, aki karrierje kezdetén volt, erre pedig méltán lehet büszke. Saját bevallása szerint azt utálja legjobban Hollywoodban, amikor valaki képtelen használni a kérlek és köszönöm szavakat.

Los Angelesben élve a legkedvesebb emberekkel volt szerencsém találkozni, ugyanakkor itt ismertem meg a leggonoszabbakat is

– magyarázta az énekesnő a Parade-nak adott interjújában.

2. Egyszer Katy Perrynek öltözött Halloweenkor. A Just Jarednek árulta el, hogy kolléganője California Girls-beli szerelését utánozta le, vagyis kék parókát viselt cupcake alakú melltartóval.

3. Egy kérdezz-felelek során árulta el, hogy hatalmas rajongója Ella Fitzgeraldnak, akit nemcsak a kedvencének, hanem egyenesen a világ legjobb énekesnőjének is tart.

4. Amikor iskolába járt, a kedvenc tantárgyai a tudományhoz és a környezetismerethez kapcsolódtak. Szeretett tanulni, és a mai napig szívesen bővíti ismereteit. Erről így nyilatkozott egy 2008-as interjúban:

Úgy gondolom, legyűgöző dolgokat tudhatunk meg a Földről. Amikor a globális felmelegedésről tanultam, szó szerint sírva fakadtam miatta, mert olyan szörnyű, hogy ez valóban megtörténik. Fontosnak tartom, hogy mindent megtegyünk a bolygónkért, amit csak képességeink engednek

– nyilatkozta egy interjúban.

Fotó: Adidas NEO

5. Több mint 90 animációs szereplőnek kölcsönözte a hangját – ráadásul mindezt egyetlen filmben! A 2008-ban a mozikba került Horton cmű alkotásban ugyanis ő kölcsönözte a hangját a főszereplő mind a 96 csemetéjének, de a stáblistán csak Helga szinkronhangjaként van feltüntetve.

6. Első szerepét a Barney és barátai című gyerekműsorban kapta, ami azért is érdekes, mert akkoriban még se tapasztalata, se ügynöke nem volt. Így nyilatkozott életének erről a szakaszáról korábban:

Szórakoztató volt, és rengeteget tanultam belőle. Ez volt az első szerep, aminek elmentem a meghallgatására.

7. Ahogy a lányok többségének, annak idején neki is volt egy tinédzserkori szerelme egy híresség személyében, ez pedig nem más volt, mint a Transformers sztárja, Shia LaBeouf.

Egyenesen csodálom őt! Istenem, olyan jóképű

– nyilatkozta szemérmesen, amikor először látta élőben a színészt.

8. Karrierje során számtalan nagy sikerű sorozatban (pl. Barney és barátai, Hannah Montana, Varázslók a Waverly helyből) és mozifilmben (pl. Sodródva, Versenyfutás az idővel, Springbreakers – Csajok szabadon, Hamupipőke-történet) láthattuk a barna hajú szépséget, aki elárulta: édesanyjának köszönheti a színjátszás iránti szenvedélyét.

Fiatalabb koromban számtalan alkalommal láttam az édesanyámat a színházban játszani, és láttam rajta, milyen szenvedéllyel teszi ezt. Imádtam a próbákat nézni, és arra vágytam, bár én is a részese lehetnék ennek. Aztán egy nap eljött az én időm

– magyarázta Selena.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek