Starity

Népszerű drámasorozatban kapott szerepet Kesha

2016. március 12. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mivel jelenleg is harcban áll Dr. Luke-kal, így szó sem lehet arról, hogy az énekesnő kiadja új stúdióalbumát, de ez nem jelenti azt, hogy ne építhetné más irányban a karrierjét.

hirdetés
Népszerű drámasorozatban kapott szerepet Kesha

A Jane the Virgin után ezúttal az ABC Nashville című drámasorozatában kapott szerepet Kesha, melynek keretein belül nem lesz más dolga, mint saját magát alakítani – legalábbis erről számol be az E! Online.

A szőkeségnek ez ismét egy kiváló pénzkeresési (és ki tudja, talán kiugrási) lehetőség lehet, amire égető szüksége is van most, hogy jogilag nincs lehetősége tovább építeni immár évek óta megrekedt karrierjét a producerével vívott huza-vona miatt.

A sorozat maga egyébként 2012 óta fut az ABC-n, jelenleg a negyedik évad felénél jár a széria, mely december óta szünetel. A legújabb rész március 16-án kerül adásba, melyben szemtanúi lehetünk Rayna és Deacon régóta várt menyegzőjének. Az előzetes beszámolók szerint Kesha csak az évad egy későbbi részében lesz látható, és mindössze egy nyúlfarknyi szerepben tűnik majd fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek