Starity

Újra szingli Fernando Alonso?

2016. március 16. 08:08   |   Szerző: Shenayla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több spanyol internetes oldalon felröppent a hír a napokban, hogy Alonso és kedvese, a szintén spanyol Lara Álvarez már nem alkot egy párt.

hirdetés
Újra szingli Fernando Alonso?
Fotó: Instagram / Fernando Alonso

2014 decemberében kaptak szárnyra a pletykák, miszerint Dasha Kapustina után a spanyol újra szerelmes. A 29 éves műsorvezetőnő és Alonso később felvállalták kapcsolatukat, sőt Lara egy interjúban bevallotta, hogy Fernandót tartja élete férfijának.

A szerelmesek több alkalommal megjelentek a nyilvánosság előtt, Lara pedig élőben támogatta szerelmét a versenyhétvégéken, így tavaly nyáron a magyar nagydíjra is ellátogatott. Természetesen Alonso is rendszeresen látogatta Larát Hondurason, ahol a Supervivientes című spanyol túlélőshow-t vették fel.

A kapcsolatuk olyannyira komolynak tűnt, hogy nyár végére titokzatos gyűrű került mindkét fél ujjára, ami okot engedett a találgatásokra, s egyre több magazin írt az eljegyzésükről és a közelgő esküvőről, sőt akadt olyan lap is, amelyik a gyermekáldást is megpendítette. A fentiek fényében nem meglepő, ha váratlanul érte a rajongókat a hír, miszerint Lara és Fernando 16 hónapnyi szerelem után a távolság miatt szakított. 

Érdekesség és válasz lehet a hírekre, hogy a műsorvezető Instagram-oldalára egy hete posztolt egy fotót, melyen kutyájával Chocóval látható, Lara ujján pedig már nem csillog a gyűrű. Szintén a szakítást támasztja alá az is, hogy a Baku Nagydíj nagykövetének választott Alonso sem viseli már az ékszert.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek