Starity

Miley Cyrus ismét forgat

2016. március 12. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre valóra válik, amire évek óta vártunk: Miley visszatér a képernyőkre.

hirdetés

Miley Cyrust elsődlegesen különleges és összetéveszthetetlen hangjáért szeretjük, de nem elhanyagolandó az a tény sem, hogy színésznőnek sem utolsó. Köztudott, hogy a 23 éves szőkeséget évekig Hannah Monatanával azonosították, így valószínűleg ez is közrejátszott abban, hogy egy időre leszámolt a filmezéssel, hiszen lázadó természet lévén valószínűleg nem szerette volna, ha tinédzserkori alteregójával azonosítják.

Hannah Montana azonban már a múlté: a fiatal tehetség az elmúlt éveket énekesnői karrierjének építésével, és magánélete rendezésével töltötte. Januárban azonban jó hírrel szolgálhattunk vele kapcsolatban, ugyanis kiderült: főszerepet kapott egy Woody Allen rendezésében készülő sorozatban, melyet az Amazon tűz majd műsorára.

Az E! Online néhány órája arról számolt be, hogy a forgatási munkálatok már meg is kezdődtek, és a TheImageDirectnek köszönhetően bekukkanthattunk a kulisszák mögé is, amit az alábbi felvételek is bizonyítanak.

Minden, amit a sorozatról tudni lehet annyi, hogy a történet az 1960-as évekbe kalauzolja vissza a nézőket, akik hat 30 perces epizódra számíthatnak, melynek képkockáin Miley mellett feltűnik még John Magaro, Elaine May és Rachel Brosnahan is.

Fotó: TheImageDirect.com
Fotó: TheImageDirect.com
Fotó: TheImageDirect.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek