Starity

Lencsevégrekapták Jenson Buttont és aktuális barátnőjét

2016. március 28. 12:12   |   Szerző: Shenayla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jenson Button nem sokáig búslakodott, miután tavaly decemberben kiderült: válik japán feleségétől, Jessica Michibatától. A sportoló most ismét egy modellnek csapja a szelet.

hirdetés
Lencsevégrekapták Jenson Buttont és aktuális barátnőjét

Jenson Buttont nemrég Los Angelesben kapták lencsevégre új kedvesével, a 25 éves playmate-tel, Brittny Warddal. A pár kéz a kézben sétálgatott, és láthatóan nem zavarta őket, hogy fény derült a titokra, miszerint egymás oldalán keresik a boldogságot.

A kettejükről készült lesifotó megtekintéséhez kattints ide!

A brit sportoló egyébként két évvel ezelőtt jegyezte el a japán Jessica Michibatát, akit még abban az évben, 2014. december 30-án feleségül is vett. A sztárpár házassága azonban nem tartott sokáig: Jessica és Jenson tavaly decemberben jelentették be, hogy az időhiány és a távolság miatt elválnak. 

Ahogy a fenti képen látszik, az autóversenyző nem kesergett sokáig, de exfelesége, a gyönyörű Jessica sem ül otthon a babérjain: Katy Perry exével, John Mayerrel kapták lencsevégre a közelmúltban.

A Johnról és Jessicáról készült lesifotót ide kattintva tekintheted meg!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek