Starity

Berendelték a Shadowhunters második évadát

2016. március 16. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Januárban debütált a Freeform (a korábbi ABC Family) sorozata, a Cassandra Clare könyvsorozatán alapuló Shadowhunters, mely mára a csatorna második legnézettebb műsorává nőtte ki magát, így várható volt a folytatás.

hirdetés

Fotó: Freeform

Január közepén kezdték el vetíteni a Shadowhunterst, amely igen jó eredménnyel nyitott. A sorozat nézettsége a továbbiakban sem csökkent, így – ahogy az várható volt – a Freeform berendelte a második évadot.

A rajongók már régóta vártak a hírre; a Twitteren trend is indult, #ShadowhuntersSeason2News néven, amelyet többek között a széria sztárja, Emeraude Toubia is használt. Később Martin Moszkowicz, a sorozat egyik producere megerősítette, hogy már dolgoznak a folytatáson. 

A kedélyeket McG producer borzolta fel egy rövid tweetben szombaton, ekkorra a rajongók már biztosra vették, hogy a sorozat folytatásának berendelése már nem sokat várat magára. Igazuk is lett, ugyanis hétfőn – magyar idő szerint délután negyed ötkor – a Facebookon, élő kapcsolásban jelentették be a Shadowhunters második évadát.

A szereplők közül Katherine McNamara, Emeraude Toubia, Isaiah Mustafa és Harry Shum Jr. élőben jelentkeztek, míg a technika segítségével Dominic Sherwood, Matthew Daddario és Alberto Rosende sem maradtak le a várva várt pillanatról: ők telefonon keresztül követték végig az eseményeket. 

A forgatás kezdetéről egyelőre nincsenek információk, azonban egy-két pletykát már megtudhattunk a folytatásról, többek között azt, hogy lehetőségünk adódik majd jobban megismerhetjük Idrist; Jocelyn felébred és persze a kapcsolatokból sem fogunk hiányt szenvedni: Clace, Sizzy és Malec rajongók, készüljetek fel!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek