Starity

Kendall Jenner nem randizik Harry Stylesszal

2016. március 16. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amilyen hirtelen jött, úgy el is múlt a szerelem a modell és az énekes között.

hirdetés
Kendall Jenner nem randizik Harry Stylesszal

Január elején számoltunk be arról, hogy egymás mellett kereste a boldogságot Kendall Jenner és Harry Styles. A sztárpár ugyanis Anguillán töltötte jól megérdemelt pihenését, melyet egy st. barts-i hajókirándulással koronáztak meg, ám ahogy a szabadságuk és a nyaralás véget ért, úgy a kapcsolatnak is befellegzett – annak ellenére is, hogy a modell barátnője, Selena Gomez egészen másról számolt be.

Csak hogy tudjátok, nincs a baráti társaságomban szingli lány. Taylor nem szingli, Gigi sem, és Kendall is kapcsolatban van. Én vagyok az egyedüli szingli a társaságban

– nyilatkozta a Capitol FM-nek az énekesnő. Taylor Swift Calvin Harrishez fűződő kapcsolata nem újkeletű, akárcsak Gigi Hadid és Zayn Malik románca sem, így nem csoda, ha a hallgatók többsége Kendall Jenner románcára volt kíváncsi, és ki másra is gondoltak volna, ha nem Harry Stylesra? Ezt azonban egy bennfentes megcáfolta, és úgy nyilatkozott, hogy a modell és az énekes között barátságnál nincs több – legalábbis jelenleg.

Kendall egyedülálló. Már nem randizik Harryvel, de továbbra is barátok maradtak, és amikor épp ugyanabban a városban időznek, szívesen összefutnak egymással. Semmi drámai nem történt köztük, egyszerűen az időbeosztásuk nem tette lehetővé a kapcsolatot

– idézi a barát szavait az E! News.

Érdekesség, hogy nem a januári volt az első alkalom, amikor Kendall és Harry okot adott a találgatásra a sajtónak, mivel már 2013 novemberében is pletykáltak a románcukról, akkor azonban diszkrétebbek voltak. Kapcsolatukat a mai napig nem erősítették meg, de nem is cáfolták, így vélhetően csak futó kalandok voltak egymás életében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek