Starity

David Beckham megbánta visszavonulását?

2016. március 17. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A már visszavonult sztárfocista a GQ magazinnak mesélt arról, mennyire hiányzik neki focista karrierje.

hirdetés

Fotó: GQ Magazine (Alesdair McLellan)

A GQ David Beckhamet választotta áprilisi száma címlapsztárjának, ehhez hűen pedig egy mélyenszántó interjú is készült az exsportolóval, aki bevallotta, hogy a családja az igazi gyenge pontja, valamint szót ejtett fényes karrierjéről is, melynek 2013-ban intett búcsút.

Magánemberként, férjként és apaként is egyaránt biztos vagyok önmagamban, de amikor arról van szó, hogy otthon kell hagynom a gyerekeimet, szó szerint belebetegszem

– nyilatkozta David a lapnak, aki igyekszik minden szabadidejét a csemetéivel, Brooklynnal, Romeóval, Cruzzal és Harperrel tölteni, az ilyen alkalmakkor pedig nem ritkán egy kis családi focizással töltik az időt.

Fotó: GQ Magazine (Alesdair McLellan)

Minden nap hiányzik a foci. Nem tudom, hogy a bennem lévő sportoló vagy a játék iránt érzett szenvedélyem mondatja velem, de úgy hiszem, bármikor visszatérhetnék a pályára játszani. Tudod, felmerült bennem a gondolat, hogy talán egy évet még játszhatnék az Egyesült Államokban. Ha még mindig Los Angelesben élnék, komolyabban is elgondolkodnék azon, hogy egy évre visszatérjek, de jelenleg Londonban élünk a családommal, és a gyerekek nagyon jól érzik magukat az iskolában

– magyarázta David, aki saját bevallása szerint apaként képtelen volna elszakítani szeretteit megszokott környezetükből, így az ő javukat helyezi saját álmai elé.

Fotó: GQ Magazine (Alesdair McLellan)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek