Starity

Döntés született Mariah Carey műsorának sorsáról

2016. március 18. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Valóban megvalósul a rajongók álma, és képernyőre kerül az énekesnő reality sorozata.

hirdetés
Döntés született Mariah Carey műsorának sorsáról

Múlt héten számoltunk be arról, hogy saját műsort készít Mariah Carey, mely fellépései kulisszái mögé enged majd betekintést a nézőknek. Amikor pedig épp nem a színpadon láthatjuk, olyankor szemtanúi lehetünk annak, hogyan szervezi még idén megkötendő esküvőjét James Packer üzletemberrel, és ikreit, Monroe-t és Moroccant is megismerhetjük közelebbről.

A napokban végre véglegesen eldőlt a reality széria sorsa, a sugárzási jogokat pedig az E! Entertainment szerezte meg, mely többek között a Keeping Up With The Kardashianst és az I Am Caitet is vetíti. 

Nagyon izgatott vagyok, hogy végre bepillantást engedhetek a rajongóknak az életembe. Nagyon jól érzem magam a forgatásokon, és biztos vagyok abban, hogy ők is imádni fogják. Semmi sem fogható ezekhez a pillanatokhoz

– nyilatkozta Mariah a projekt kapcsán. A kamerák egyébként a jelenleg is zajló Sweet Sweet Fantasy névre keresztelt turnén kísérik az énekesnőt az Egyesül Államoktól Európán át Afrikáig. 

A sorozat egy egyedi, sebezhető és meglepően humoros oldalát mutatja Mariah-nak, azt, amelyiket a rajongók korábban még soha nem láthattak

– magyarázta Jeff Olde, az E! Entertainment programozásért és fejlesztésért felelős alelnöke, aki azt is elárulta, hogy a műsor a Mariah világa címet kapta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek