Starity

Gavin Rossdale még mindig hordja karikagyűrűjét

2016. március 18. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több mint fél év telt el Gavin Gwen Stefanihoz fűződő házasságának felbontása óta, a férfi azonban még mindig viseli a gyűrűt, amit az énekesnő 13 éve húzott az ujjára.

hirdetés

Természetesen szó sincs arról, hogy az ékszer rászorult volna a zenész ujjára, sokkal inkább lelki oka van annak, hogy nem szabadult meg a gyűrűtől, melyet Gwen Stefani húzott az ujjára 13 évvel ezelőtt Londonban kötött esküvőjükön. A sztárpár – mint beszámoltunk róla – tavaly augusztusban adta be a válókeresetet kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva, nem sokkal később pedig az is kiderült, mi állt a háttérben.

Gavin Rossdale házasságuk utolsó három évében ugyanis rendszeresen csalta a feleségét, méghozzá egy, az egész családhoz közel álló személlyel, a gyerekek dadusával, Mindy Mann-nal. A hűtlenségről a másik dada rántotta le a leplet, és bár Gwen megpróbált továbblépni, végül mégis a válás mellett döntött.

A megcsalás híre teljesen letaglózta Gwent. Totálisan kikészült, elsápadt, és fogalma sem volt, mit csináljon. A legfájóbb azonban mégis az volt számára, hogy mindez az orra előtt történt

– nyilatkozta a családi perpatvar kapcsán egy bennfentes.

A fentiek fényében nem csoda, ha Gwen igyekezett mihamarabb továbblépni a csalfa férfin, és rá is talált a boldogságra Voice-beli kollégája, Blake Shelton oldalán. Gavin ezzel szemben továbbra is viseli az összetartozásukat szimbolizáló karikagyűrűt, mellyel múlt szombaton, a Los Angeles-i Lombardi Házban tartott húsvéti tojásvadászaton kapták lencsevégre.

A képek megtekintéséhez kattints ide!

A zenész Gwennel közös csemetéivel, a kilencéves Kingstonnal, a hétéves Zumával és a kétéves Apollóval érkezett az eseményre, ahol a szemtanúk szerint remekül szórakoztak, Gavin pedig arról is lerántotta a leplet, miért viseli még mindig az ominózus ékszert.

A gyerekeim jobban érzik magukat, ha rajtam látják.

Barátai elmondása szerint a férfinek jelenleg nincs nő az életében, szabadidejét pedig a gyerekeivel tölti, akiket a válástól függetlenül továbbra is közösen nevelnek Gwennel. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek