Starity

Újra Magyarországra jön Bonnie Tyler!

2016. április 04. 08:08   |   Szerző: bazsi888

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan elkezdődik hazánkban is a fesztiválszezon, egyre több rendezvény jelenti be sztárfellépőit. Most éppen egy debreceni fürdő és kemping megnyitóünnepségére jön a világhírű Bonnie Tyler.

hirdetés
Újra Magyarországra jön Bonnie Tyler!

A debreceni Kerekestelepi Fürdő és Kemping 50 éves fennálását követően jelentős fejlesztéseken esett át az elmúlt években. Éppen ezért hagyományteremtő céllal idén júniusban megrendezik az első Kerekestelepi Fesztivált, és nem is akárkit hívtak el sztárfellépőnek! Bonnie Tyler ad ugyanis koncertet június 18-án este 9 órától együttesével, élőben, melynek keretein belül több évtizedes karrierjének legnagyobb slágereit adja elő.

Az énekesnő legutóbb 2014-ben járt Magyarországon, akkor az alsóörsi Harley Davidson fesztivál sztárfellépője volt, itt is ünnepelte születésnapját, de Balatonfüreden és Siófokon is megfordult már. Hazai viszonylatban eddig Budapesten, Szombathelyen, Győrben és a Balaton partján varázsolta el a közönséget, Debrecennel pedig tovább bővül a képzeletbeli lista.

Érdekesség, hogy ő az egyetlen nemzetközi könnyűzenei énekesnő, aki a legtöbbször koncertezett nálunk: 1986 óta több mint 10 alkalommal állt már színpadra a magyar közönség előtt. Volt hogy vendégfellépőként, segélykoncerten, önálló nagykoncerten, TV fellépés miatt vagy éppen egy rajongója születésnapjára jött Magyarországra.

A kétszeres Guinness-rekorder énekesnő 16 stúdióalbummal, 105 kislemezzel és több millió eladott albummal büszkélkedhet. 40 éve tartó karrierje során zenei díjak sorát nyerte, arany-, platina- és gyémántlemezekkel. Megnyerte az 1979-es Yamaha Dalfesztivált Tokióban, 2013-ban pedig az Eurovíziós Dalfesztivál két közönségdíját is. Ő volt az első női előadó a brit toplistán, akinek albuma, a megjelenés napján rögtön az első helyen debütált, de ő az egyetlen walesi énekesnő is az amerikai Billboard lista első helyén. Olyan örökzöld slágerek kötödnek a nevéhez, mint az It's a Heartache, Lost in France, Total Eclipse of the Heart és a Holding Out for a Hero.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek