Starity

Feltörték Harry Styles édesanyjának iCloud-fiókját – sosem látott képek kerültek elő

2016. március 21. 08:08   |   Szerző: ElenaBells

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több mint harminc, korábban soha nem látott felvételt szivárogtatott ki a hacker az énekesről.

hirdetés

Harry Styles édesanyja vigasztalhatatlan, hiszen fiának egy rajongója nemrég feltörte az iCloud-fiókját, így számtalan privát fényképhez jutott hozzá, melyek némelyikét közzé is tette a Twitteren. Habár több olyan fotót is feltöltött, amelyeken Harry a családjával volt látható, a legnépszerűbb képeknek mégis azok bizonyultak, melyeken Kendall Jennerrel pózolt. Ez utóbbiak azért is ragadták meg jobban a rajongók figyelmét, mivel hónapok óta kérdés tárgyát képezte, hogy végül is mi van a modell és az énekes között, akik állítólag már búcsút is intettek egymásnak.

A fiók feltörésének híre Harry édesanyjához, Anne-hez is eljutott, aki nem meglepő módon törölte Instagram- és Twitter-profilját is, lánya pedig nyilvánosságra hozta, hogy a hölgy nem szándékozik visszatérni a közösségi oldalakra.

A hacker állítása szerint megszerezte a One Direction-fiúk telefonszámát, e-mail címét, egyéb elérhetőségeit is, ezeket pedig szintén nyilvánosságra akarja hozni, akárcsak azt a további több száz képet, melyhez hozzáfért Anne iCloudján keresztül. Az érintettek egyelőre nem reagáltak még a történtekre, a hacker azonban a jogi következményektől sem retten vissza.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek