Starity

Véget ért Alex Pettyfer és Marloes Horst kapcsolata

2016. március 21. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész és a modell hivatalosan is bejelentették szakításukat, és azt is elárulták, mi vezetett a döntésig.

hirdetés

Normális esetben nem tenném meg ezt a lépést, mivel igyekszem megtartani magaménak a szerelmi életemet, de a pletykákat megelőzendő szeretném bejelenteni, hogy Marloes és én szakítottunk. Ő egy hihetetlenül dögös szupermodell, és a szakmánkból kifolyólag eltávolodtunk egymástól. A döntést közösen hoztuk meg, továbbra is nagyon közel állunk egymáshoz, és borzasztóan imádjuk egymást!!! A legjobb barátok vagyunk, és ki tudja, mit tartogat még számunkra a jövő?!?

– olvashatóak Alex Pettyfer szavai az Instagramon.

A hírt a modell is megerősítette, hozzátéve, hogy valóban a szoros időbeosztásuk miatt döntöttek a szakítás mellett, mivel nehezen tudták összeegyeztetni a munkájukat és a szabadidejüket egymáséval. Azt is bevallotta, hogy a továbbiakban is fontos családtagként gondolnak a másikra.

Szerelmük egyébként 2014 áprilisában kezdődött, és abban az évben már egy párként jelentek meg az amerikaiak legkedveltebb könnyűzenei fesztiválján, a Coachellán. Kapcsolatuk azonban láthatóan nem állta ki az idők próbáját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek