Starity

Ben Affleck csemetéi jobban szeretik Harry Pottert, mint Batmant

2016. március 21. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bent szívesen látták volna gyerekei valamelyik Harry Potter-filmben, mint Batman szerepében.

hirdetés
Ben Affleck csemetéi jobban szeretik Harry Pottert, mint Batmant

Köztudott, hogy Ben Affleck kapta Bruce Wayne, azaz Batman szerepét a három nap múlva bemutatásra kerülő Batman Superman ellen – Az igazság hajnala című két és félórás kalandfilmben, ám a színész csemetéi közel sem voltak annyira elragadtatva édesapjuk szerepétől.

Azt hiszem, a lányaim izgatottak miatta, bár az idősebbik hatalmas Harry Potter-rajongó, így ő annak örült volna jobban, ha inkább abban a filmsorozatban szerepelek. Mondtam is neki, hogy Kicsim, nem volt lehetőségem szerepelni a Harry Potterben, ezt dobta a gép

– magyarázta legutóbbi interjújában viccelődve a színész, és azt is elárulta, hogy a gyerekei (Violet, Seraphina és Samuel) többször is elkísérték őt és édesanyjukat, Jennifer Garnert a forgatásokra, valamint hozzátette, hogy felelős szülőkként – saját filmjeik ide vagy oda – mindig odafigyelnek arra, hogy a srácaik csak a korosztályuknak megfelelő filmeket nézzék meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek