Starity

Itt az új internetes szenzáció: élő adásban tűnt el egy nő!

2016. március 21. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az internet bugyrai tele vannak érdekesebbnél érdekesebb videókkal rejtélyes eltűnésekről, furcsa lényekről, szellemekről, ez a mostani azonban alaposan megdolgoztatta a közvéleményt.

hirdetés

Nemrég már mutattunk nektek 10 olyan YouTube-videót, amiről kiderült, hogy kamu, a legújabb szenzációval azonban még mi sem tudunk mit kezdeni. A dán TV2 ugyanis kivonult a reptérre egy sportolót faggatni eredményeiről, ám a nézők figyelmét nem az interjú alanya, hanem a háttérben történő paranormális jelenségnek tartott eltűnés ragadta meg.

A felvételen ugyanis tisztán látszik, amint egy nő maga előtt tolja a bőröndjeit szállító kézikocsit, majd amikor elhalad a mögötte álló szőke hajú nő mellett, az váratlanul kámforrá válik – mindezt pedig élő adásban közvetítette a televízió!

Mindezidáig több elmélet is szárnyra kapott azzal kapcsolatban, hogy vajon mi is történik a felvételen, ám egyik sem bizonyult meggyőzően a történtekre nézve. Ti mit gondoltok?

View post on imgur.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek