Starity

Harry herceg: „Bízok abban, hogy édesanyám büszke lenne rám”

2016. március 22. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tizenkilenc évvel édesanyja halála után is igyekszik megfelelni Lady Dianának a kisebbik fia.

hirdetés

Harry herceg mindössze 13 éves volt, amikor szeretett édesanyja, Lady Diana elhunyt, ám ennek ellenére a mai napig nem engedte el őt, és még mindig igyekszik úgy élni az életét, hogy a hercegnő büszke legyen rá.

Harry 2006-ban Seeiso herceggel édesanyja emlékére alapította meg a Sentebale névre keresztelt jótékonysági szervezetet, melynek keretein belül beteg – többségében AIDS-es – gyerekeknek nyújt segítő kezet. A Good Morning America című adásban arról is szót ejtett, hogy véleménye szerint mit várna tőle az édesanyja, ha még élne.

Bízok abban, hogy a könnyeivel küzdve, de büszkén tekintene mindarra, amit véghezvittünk. Biztos vagyok benne, hogy szeretné, ha gyerekeim lennének, hogy általam ismét nagymama lehessen, de végső soron azt remélem, hogy büszke lenne mindarra, amit nyilvánosan és nem nyilvánosan csinálunk

– nyilatkozta a herceg, majd így folytatta:

Úgy gondolom, hogy fiatalon elveszíteni egy édesanyát nagyban meghatározza egy gyerek életét. Ez persze természetes is. Ezért is próbálom tanácsokkal segíteni azokat, akik hasonló szituációba kerültek. Vilmos és én mindent megteszünk annak érdekében, hogy ne vesszen a múltba édesanyánk emléke, és úgy dédelgetjük a róla őrzött emlékeinket, mintha ajándékok volnának. Bízom abban, hogy édesanyám tehetsége az általam végzett munkákban is megmutatkozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek