Starity

Ezeket a dolgokat nem tehette meg Zayn Malik a One Direction tagjaként

2016. március 22. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes egy évvel ezelőtt hozta meg a karrierjét megváltoztató döntést, és lépett ki a One Directionből.

hirdetés
Ezeket a dolgokat nem tehette meg Zayn Malik a One Direction tagjaként
Fotó: Miller Mobley

Olyan élénken él az emlékeinkben a nap, amikor az egész világ felkapta a fejét Zayn Malik váratlan döntésére, mintha csak tegnap történt volna. Március 25-én azonban már egy éve lesz annak, hogy az énekes elhagyta One Direction-beli csapattársait, és kezdett szólókarrierbe – első korongja pedig épp az évfordulón kerül az üzletek polcaira. 

A 23 éves brit fenegyerek a Complex magazin április-májusi számának adott exkluzív interjút, melyben többek között arról is szót ejtett, mik voltak azok a dolgok, amik tabunak számítottak a One Direction tagjaként, neki mégis fontosak lettek volna.

Voltak bizonyos korlátozások annak érdekében, hogy továbbra is tinédzser srácokként nézzünk ki. Például a szakállam. Nem engedték, hogy megtartsam. Amikor idősebb lettem, fellázadtam, hogy azért sem borotválom le. Csak ezért tűntem idősebbnek a többieknél

– magyarázta Zayn, majd így folytatta:

De nem ez volt az egyetlen dolog, amivel nem értettem egyet. Végül ugyan megtarthattam a szakállam, de amikor előhozakodtam azzal, hogy befestetném a hajam, az is tiltólistára került. Az egész arról szólt számomra, hogy megtagadjam azt, aki vagyok – illetve voltam –, azt, amit a zenében szeretek, és amiért belevágtam az egészbe. Mindig ott volt a levegőben. Olyan dolgok voltak ezek, amiket nem tudtam elfogadni, így lépnem kellett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek