Starity

Nem hiszed el, mit tett tinédzser rajongójáért Gina Rodriguez!

2016. március 23. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindig is tudtuk, hogy aranyból van Gina szíve, ezúttal pedig azt is bebizonyította, hogy ő is odáig és vissza van a rajongóiért.

hirdetés

Gina Rodriguez megmutatta, hogy nem csak a rajongók képesek kifejezni iránta érzett szeretetüket, hanem ő is szívesen megtesz értük bármit, hogy jobb kedvre derítse őket. Történt ugyanis, hogy a 72. alkalommal megrendezésre került Golden Globe-gála után egy rajongója a tudomására juttatta a Twitteren, mennyire tetszett neki a ruha, amit viselt.

@HereIsGina imádnám viselni a golden globe-os ruhádat a szalagavatómon

– csiripelte a lány a közösségi oldalon, legnagyobb meglepetésére pedig válasz is érkezett rá kedvencétől, méghozzá nem is akármilyen!

Hol élsz? Csak az első golden globe-os ruhámat tartottam meg tavaly... talán valóra válthatjuk az álmod. Tudod, hogy melyikre gondolok?

Miután kiderült, melyik ruhakölteményről van szó, a Jessica nevű rajongó tudatta Ginával, hogy nagy megtiszteltetésnek érezné, ha viselhetné a darabot, a beszélgetést pedig innentől kezdve privátban folytatták.

Két nappal ezelőtt végre megérkezett a ruha, amiről Jessica nem volt rest beszámolni a mikroblogon, Gina pedig megosztotta, hogy alig várja már, hogy lássa, milyen káprázatosan fest a lány a Badgley Mischka tervezte darabban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek