Starity

15 kilót fogyott Rákóczi Feri

2016. március 23. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű rádiós ősszel döntött az életmódváltás mellett: először a dohányzásról, majd a nassolásról is lemondott.

hirdetés
15 kilót fogyott Rákóczi Feri
Fotó: Facebook / Rákóczi Ferenc

Harminc évnyi dohányzás után szeptemberben döntött úgy Rákóczi Feri, hogy az egészséges életmód fejében búcsút int a füstölésnek, és egyik napról a másikra letette a cigit. Ezzel együtt fogadást kötött Class FM-beli kollégájával, Sebestyén Balázzsal, hogy amennyiben karácsonyig tartani tudja fogadalmát, úgy társa leborotváltatja a fejét. Feri betartotta ígéretét, így Balázs búcsút intett a frizurájának.

Feri a Borsnak vallott arról, hogy a dohányzásról való lemondás egy kényszeres pótcselekvést hozott magáról, méghozzá a nassolást, ennek következtében pedig rövid időn belül felszaladt rá tíz kiló, így eldöntötte: itt az újabb reformok ideje. Futni kezdett, ám a várt eredmény elmaradt.

Eleinte futni jártam, aztán rájöttem, hogy futni is okosan kell. Edzőt fogadtam és egy dietetikust, aki január óta drasztikusan megszabja, mit ehetek és mit nem. A választékom nagyjából a párolt brokkoli és a csirkemell kettősében merül ki

– magyarázta a rádiós, majd elárulta, hogy céljai között szerepel egy április végére eső félmaraton, amit mindenképp szeretne végrehajtani.

Április 30-án Balatonfüreden szeretnék részt venni a félmaratonon, amely 21 kilométer. Ha ez megvan, akkor részben engedek a kísértésnek: a cigi ugyan továbbra is tabu, de majd nemcsak fantáziálok a füstölt kolbászról és a csülökről, hanem meg is eszem. Persze csak mértékkel

– zárta a beszélgetést Feri.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek