Starity

Iggy Azalea már nem ad mások véleményére

2016. március 23. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az esküvőjére készülő rapper ezúttal az új-zélandi Remix magazint avatta be gondolataiba, érzéseibe.

hirdetés

Az újabb topless felvétel ne tévesszen meg senkit, Iggy Azalea nem a Nick Younghoz fűződő párkapcsolatába engedett bepillantást nyernünk, hanem egy, a rajongói számára sokkal érdekesebb témába, a zenébe, valamint Lorde-hoz fűződő állítólag viharos kapcsolatáról is szót ejtett.

Fotó: REMIX Magazine

Köztudott, hogy az énekesnő első stúdióalbuma két évvel ezelőtt jelent meg The New Classic címen, és újdonságára, a Digital Distortionre sem kell már sokat várnunk, ugyanis értesüléseink szerint júniusban végre a kezünkben tarthatjuk a sokkal érettebb munka gyümölcsének beharangozott korongot. 

Imádom a The New Classicot, tényleg klassz korongnak tartom, ugyanakkor azt hiszem, egy kicsit el is veszítettem miatta önmagamat, mert túlságosan sokat adtam mások véleményére

– nyilatkozta Iggy, majd őszintén vallott arról is, hogy hogyan érintette az, amikor más előadók is megszólták munkássága miatt.

Azok az előadók, akik kritizálnak engem, a nyomomba sem érhetnek. Ez a tudat minden bizonnyal felbosszantotta őket, hiszen nem adtak el annyi lemezt, mint én. Őszintén azt gondolom, hogy csak így akarják levezetni a feszkót... Túlzás lenne azt állítani, hogy az emberek csak féltékenyek, de úgy vélem, hogy a siker ezen szintjén, amit elértem, és ennyi rajongóval a hátam mögött a lemezeladások jelentik a mércét

– magyarázta magabiztosan az énekesnő, majd beismerte, hogy a korábbi híresztelésekkel és rosszindulatú pletykákkal ellentétben nagyon jó barátságot ápol Lorde-val.

Majdnem helyet kapott egy Lorde-val közös duett is az albumon. Elküldtem neki a dalt, de mivel nem lett kész időben, így lemaradt. Ettől függetlenül ő azon előadók közzé tartozik, akikkel szándékomban áll együtt dolgozni. Bízom abban, hogy ez megvalósul a közeljövőben. Ha nem ezen a lemezen, akkor egy másikon. Nagyon tehetségesnek tartom őt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek