Starity

Kim Kardashian találkozott a hasonmásával! Te meg tudod különböztetni őket?

2016. március 23. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ez a nap is eljött! A népszerű valóságshow-sztárnak végre alkalma nyílt találkozni 15 évvel fiatalabb hasonmásával, Kamilla Osmannal.

hirdetés

Kim Kardashian nemcsak találkozott a rá úgy hasonlító húszéves lánnyal, hanem egy egész napot rá is áldozott. A két szépség természetesen közös képet is készített a rajongók legnagyobb örömére, valamint Kamillának lehetősége adódott a Keeping Up With The Kardashians stábjával is dolgozni, így a reality következő részében annak is szemtanúi lehetünk, hogan ütötték el az idejüket a hasonmások.

Nézzétek, kivel futottam össze egyik nap. @kimkardashian és én már alig várjuk, hogy lássátok a #KUWTK legújabb epizódját. Istenem, Kim őrülten édes és gyönyörű

– írta a képmegosztón Kamilla.

Tizenöt éves voltam, amikor először hasonlítottak Kimhez, bár a legtöbb hasonlítgatóst kommentet idén kaptam, amikor csatlakoztam az Instagramhoz. Eleinte azt gondoltam, furcsa, hogy állandóan valaki máshoz hasonlítanak, de idővel megtanultam együtt élni ezzel, elfogadni és kihozni belőle a legjobbat. Hatalmas bók számomra, hogy éppen hozzá hasonlítanak, hiszen Kim a világ egyik legszebb nője. Én azonban én vagyok, teljesen különbözök tőle, és bízom abban, hogy ezt be is bizonyíthatom hamarosan

– nyilatkozta Kami egy tavalyi interjúban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek