Starity

Tiszta apja: így néz ki most Frances Bean Cobain

2016. március 23. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztárcsemeték többségétől eltérően a 23 éves Frances igyekszik minél inkább elvonulni a nyilvánosság elől, ám nemrég édesanyjával jelent meg egy nívós rendezvényen.

hirdetés

A korábbi csatározások immár a múlt homályába vesztek, hiszen végérvényesen helyreállt a béke Courtney Love és Frances Bean Cobain között. Az anya-lánya páros néhány évvel ezelőtt borított fátylat a múltra, ám sokáig így is halogatták a találkozást. A néhai Kurt Cobainról szóló tavaly megjelent dokumentumfilm, a Montage Of Heck azonban ismét összehozta őket, és azóta igyekszenek minél több időt együtt tölteni.

Legutóbb hétfőn a Women in Creativity nevű rendezvényen jelentek meg együtt Londonban, ahol anya és lánya készségesen fotózkodott, amire korábban ritkán volt példa. Frances és Courtney ráadásul még színben harmonizáló szettet is választottak maguknak, a figyelmünket azonban az ragadta meg, hogy a nemrég férjhez ment sztárcsemete milyen nagyon hasonlít 22 évvel ezelőtt elhunyt édesapjához. 

Frances apja feltűnően kék szemeit, alacsony és szikár termetét örökölte, valamint ugyanaz a bohókás természet jellemzi, akárcsak a 27 éves korában elhunyt zenészt, nem is beszélve arról, hogy ugyancsak magasról tesz a divatra és trendekre is, így laza szerelésében némileg kitűnt a rendezvény vendégei közül. 

Az estét természetesen egy közös vacsorával zárta az anya-lánya páros, amiről Courtney nem volt rest beszámoli az Instagramon az alábbi kép kíséretében, melyen egy, a Kurtre egykor oly jellemző szerelésben láthatjuk lányát: kinyúlt, kézzel festett melegítőfelsőben és feltűnő szemüvegben.

Tea a Claridgesben az én kicsikémmel. #büszkeanya #London

– írta a felvétel mellé az 51 éves énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek