Starity

Előzetes érkezett Tarja új lemezéhez

2016. március 24. 14:02   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztusban jelenik meg a finn énekesnő legújabb korongja, amelyből ma egy kis ízelítőt is kaptunk.

hirdetés
Előzetes érkezett Tarja új lemezéhez
Fotó: Facebook / Tarja Turunen

A finn énekesnő igazán nem vesztegeti idejét, hiszen legutóbbi lemeze, a Colours In The Dark megjelenése óta egy DVD-t valamint egy klasszikus szólólemezt is piacra dobott, mely mit sem bizonyít jobban, mint azt, hogy Tarja rajong azért amit csinál és számára bizony nincs megállás.

Már régóta lázban tartja rajongóit legújabb lemezével kapcsolatban, melynek dalaiból, nap mint nap posztol némi dalszövegrészletet hivatalos Facebook-oldalán keresztül. Nemrégiben viszont már meglepetésként elárulta az augusztus 5-én a boltok polcaira kerülő album címét is, amely a The Shadow Self elnevezést kapta, ezzel egyidőben pedig az albumborítót is megtekinthettük.

A mai napon újabb meglepetéssel szolgált Tarja, ugyanis végre belehallgathattunk a No Bitter End című szerzeménybe, melyet a következőképp kommentált a Facebookon:

Nagyon izgatott vagyok, hogy végre megoszthatom veletek az új heavy-rock albumommal kapcsolatos első részleteket. A The Shadow Self olyan dalokkal van tele, amelyek nagyon kedvesek számomra.

Tarja arról is szót ejtett, hogy további meglepetésekkel készül rajongói számára, illetve elmondása szerint ez az eddigi legsúlyosabb album, amit valaha készített, így tehát bárkinek leeshet még az álla augusztusig.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek