Starity

Áprilisban debütál Travis Mills stúdióalbuma

2016. március 26. 14:02   |   Szerző: szendreigabriella

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes nyilvánosságra hozta új korongja címét és borítóját is a Twitteren.

hirdetés

T. Millsszel 2009-ben ismerkedhetett meg a közönség, amikor is az énekes kiadta első, Finders Keepers címre keresztelt bemutatkozó középlemezét. Azótasok víz lefolyt a Dunán, Mills is egyre érettebbé vált mind zenei irányvonalát, mind külsejét tekintve. Nemrég például úgy döntött, hogy születési nevén (Travis Mills) folytatja karrierje építését.

Legutóbbi korongja két évvel ezelőtt, 2014-ben került az üzletek polcaira, így nem csoda, ha rajongói tűkön ülve várták a folytatást, pláne a tavaly nyáron, T.I.-jal készített sláger, a Young & Stupid ismeretében, hiszen azóta nagy volt a csend az énekes háza táján. 

Mills nemrég a Twitteren jelentette be, hogy a visszaszámlálás hamarosan véget ér, ugyanis While You Wait címmel április 8-án megérkezik új stúdióalbuma, melynek előfutárával, a Don't Need Much-csal már januárban megismerkedhettünk egy dalszöveges videó keretein belül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek