Starity

Mit titkol Selena Gomez és Justin Bieber?

2016. március 25. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két slágergyáros ismét okot adott a rajongóknak a reményre, hogy egyszer még ismét összejönnek.

hirdetés
Mit titkol Selena Gomez és Justin Bieber?
Fotó: Instagram

Justin Bieber kitartó nosztalgiázása úgy tűnik meghozta az eredményét, ugyanis exbarátnője, Selena Gomez ismét rá figyel. Az énekesnő szerda este nem csak, hogy ellátogatott a fellépésére, hanem kettejük kapcsolatának alakulásáról is hajlandó volt beszélni vele.

Egy, a backstage-ben szintén jelenlévő bennfentes arról számolt be az E! Newsnak, hogy a két szupersztár között szó esett a több mint egy éve lezárásra került viszony folytatásáról, de egyelőre abban maradtak, hogy fellépéssorozatukra koncentrálnak.

Selena valósággal csodálta Justin előadását, a koncert után pedig az öltözőben folytatták a beszélgetést

– árulta el a szemtanú, majd azt is hozzátette, hogy az énekesnőnek láthatóan jó napja volt, mivel készségesen fotózkodott azon kevesekkel, akik belépést kaptak a backstage-be.

Egy másik forrás pedig arról számolt be, hogy nem lehetett nem észrevenni, milyen jól érezték magukat egymás társaságában az egykori szerelmesek, míg egy harmadik jelenlévő szerint csak barátság van köztük.

Bármi is az igazság, úgy tűnik, hogy a Jelena-fanoknak igenis van okuk az örömre, hiszen minden jel arra utal, hogy ismét közel került egymáshoz a két énekes. Ezt támasztja alá az is, hogy a Justin által nemrég posztolt nosztalgiázó fotó még Selena tetszését is elnyerte, amit készségesen be is lájkolt, a komment szekcióban pedig a tökéletes szót fűzte a felvételhez. Mi ez, ha nem egy bimbózó románc újbóli kezdete?

Fotó: Instagram (screenshot)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek