Starity

Mégis feloszlik a One Direction?

2016. március 25. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemcsak a rajongókat gyötrik megválaszolatlan kérdések a One Direction szabadságával kapcsolatban: a srácok mentora sem esküdne meg arra, hogy újra összeállnak.

hirdetés
Mégis feloszlik a One Direction?

Az egész világot felbolygatta a hír, amikor a One Direction tavaly bejelentette, hogy szeretnének kivenni egy évnyi szabadságot egyéb elfoglaltságaikra és kimerültségükre hivatkozva. Később kiderült, hogy az egy évből kettő lesz, és bár egy ideig bizonygatták, hogy visszatérnek, mégis egyre többen aggódnak ígéretük betartását illetően. 

A csapat egykori mentora, Simon Cowell néhány hete úgy nyilatkozott, hogy várható volt a srácok lépése, hiszen a feszített munkatempó sokat kivett belőlük, és elkel egy kis pihenés az elmúlt évek után, ám abbéli nyilatkozta, miszerint hamarosan újabb bejelentések következnek, korántsem nyugtatta meg a rajongókat.

Cowellt legutóbb a Billboard magazin kapta mikrofonvégre, a lapnak adott interjújában pedig elárulta: fenntartásai vannak a srácok visszatérésével kapcsolatban.

Őszintén megmondom, fogalmam sincs, hogy csak szünetre mentek-e vagy feloszlottak. Furcsa módon nem is szeretném tudni az igazságot. Nem hiszem, hogy valaha is elég lesz az az idő, amit nem egy fiúbanda tagjaiként töltenek. Idővel kiderül

– nyilatkozta Simon, majd így folytatta:

Bármikor, amikor velük voltam, és szóba került ez a dolog, nem tudtam vitába szállni velük a szabadság kapcsán. Túl rövid idő alatt túl sok mindent értek el, én pedig sosem akartam, hogy elcsigázottnak, kiégettnek érezzék magukat. Ahogy idősebb leszek, egyre inkább megtanulok bízni az emberekben, különösen az előadóművészekben. Majd ők eldöntik, mikor látják jónak az újbóli összeállást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek