Starity

Jessica Biel megcáfolta a terhességével kapcsolatos pletykákat

2016. március 25. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban röppent fel a hír, miszerint a színésznő ismét babát vár, ő azonban tagadja, hogy új élet növekedne a pocakjában.

hirdetés
Jessica Biel megcáfolta a terhességével kapcsolatos pletykákat
Fotó: Yahoo Style Digital Magazine

Jessica Biel 11 hónappal ezelőtt adott életet Justin Timberlake-kel közös első gyermekének, Silasnek, így technikailag éppen elképzelhető lehetne egy újbóli várandósság – amiről több lap is beszámolt a közelmúltban –, a színésznő azonban tagadja, hogy gyermeket várna.

Hát nem izgalmas, srácok? Nem is tudom, mit mondjak ezekről a pletykákról. Úgy érzem, vagyis legalábbis azt gondoltam, hogy megfelelően végzem a jógagyakorlatokat, és eredményesek az edzéseim, de ezek szerint tévedtem. Látszólag van egy kis pocakom

– magyarázta Jessica Ellen DeGeneres műsorában tegnap.

Miután először hallottam a pletykákat, felhívtam Justint, és megkérdeztem: Babát várunk? Nem? Oké, király. Általában ő többet tud mindenről, mint én

– elevenítette fel viccelődve a barna hajú szépség, aki szót ejtett a haramosan első születésnapját ünneplő Silasről is.

Silas imádja Justin zenéjét, így szeretném, ha minél többet hallgatná. A kocsiban mindig az ő számait hallgatjuk utazás közben

– nyilatkozta Jessica, majd hozzátette, hogy a kis Timberlake-baba nagyon muzikális, és a kedvenc játékai a gyerekeknek készült hangszerek, így nincs kizárva, hogy a későbbiekben édesapja nyomdokaiba lép majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek