Starity

Ariel Winter szerint Kim Kardashian az egyik leginspirálóbb példakép napjainkban

2016. március 25. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rengetegen kritizálják a valóságshow-sztárt viselkedése és külseje miatt, fiatal kolléganője azonban igenis a védelmére kelt, és nyilvánosságra hozta, miért gondolja példamutatónak Kim viselkedését.

hirdetés

Alig két hét telt el Kim Kardashian híressé vált meztelen szelfije közzététele óta, ami valósággal felrobbantotta az internetet. A kétgyermekes sztármami több mint másfél millió szivecskét gyűjtött be a felvétellel, ugyanakkor számtalan híresség megszólta magatartása miatt, miszerint nem illendő egy ilyen kép közzététele egy anyukától, és különben is miért mutogatja magát.

Kim egy őszinte és magvas gondolatokat tartalmazó posztban adott választ a miértekre, ám csak kevesen álltak mellé. Ariel Winter az elsők között volt, akik támogatásukról biztosították a valóságshow-sztárt, és legutóbbi interjújában is kiállt Kim mellett.

Justin Biebert senki nem cikizte, amikor meztelenül mutogatta magát, akkor Kim Kardashiant miért? Az ő teste az ő döntése

– írta akkor a Twitteren a 18 éves színésznő, Kyle és Jackie O szerdai rádióműsorában pedig arról is szót ejtett, hogy véleménye szerint Kim sokkal inkább követendő, mint lesajnáladó példa.

Úgy gondolom, hogy Kim a testünkkel szembeni pozitív gondolkodásmódra ösztönöz mindannyiunkat. Tudod, a fiataloknak képeseknek kell lenniük arra, hogy kifejezzék önmagukat, és elfogadják, hogy esetleg nem vékonyak. A sovány testalkat is gyönyörű, az ilyen alkatú lányok is fantasztikusak, ugyanakkor azt gondolom, mindenkinek ünnepelnie kellene a testét, akármilyen is legyen az. Szerintem klassz dolog, hogy Kim ilyen magabiztos, és hogy van mersze közzétenni bármit, amihez csak kedve szottyan – és ha ez épp egy meztelen szelfi, azt is megteheti

– magyarázta Ariel, majd így folytatta:

Ami leginkább zavar a dologban, és amit nem tudok megérteni az a megbélyegzés. Nagyon sok srác tesz közzé pucér képeket, és posztol hasonló dolgokról, vagy beszél róluk talk show-kban, de ha egy lány csinálja ugyanezt, épp csak keresztre nem feszítik miatta. Mi nem tehetjük meg ugyanazokat a dolgokat, mint ők, és kellemetlen egy olyan iparág tagjának lenni, ahol ilyesmi megtörténik. Ezért is álltam ki Kim mellett.

Ariel a továbbiakban arról is szót ejtett, hogy véleménye szerint nem volt sértő a kép, amit kolléganője kiposztolt, így kár is megszólni őt érte, hiszen nem követett el bűntényt azzal, hogy büszkén megmutatta adottságait.

Ha valakinek nem tetszik a kép, kövesse ki őt. Nincs ok arra, hogy valakinek nekimenj és nyilvánosan megalázd. Attól senki nem rossz példakép, hogy a pozitivitásra ösztönöz

– zárta a beszélgetést a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek